Річниця створення Державної служби зайнятості України

Дата: 21.12.2021 08:01
Кількість переглядів: 1409

Фото без опису

21 грудня 1990 року, для реалізації прав громадян і забезпечення соціального захисту тимчасово незайнятого населення рішенням Уряду України на базі бюро з працевлаштування було створено державну службу зайнятості. Саме з цього часу служба зайнятості України стала важливим інструментом держави у сфері регулювання ринку праці й соціального захисту тимчасово незайнятого населення.

За ці роки у громадян нашої країни та серед європейської спільноти склався позитивний образ служби зайнятості як інноваційної, здатної оперативно реагувати на швидкі зміни ситуації на ринку праці, надавати реальну допомогу людям у працевлаштуванні, а роботодавцям у підборі працівників.

В Україні сьогодні є велика кількість чудових працівників, справжніх фахівців, які можуть і хочуть працювати. Їх професійне майбутнє багато в чому залежить від попиту на робочу силу. Головне – щоб розвивалися сектори економіки, а роботодавці довіряли службі зайнятості підбір своїх кадрів.

Все, що робила і робить служба зайнятості, – заради якнайшвидшого працевлаштування громадян та оперативного укомплектування вакансій. Сумлінно виконуючи свої професійні обов’язки, наші фахівці з увагою ставляться до проблем кожної людини, яка опинилася в ситуації безробіття, прагнучи допомогти.

Щиро вітаємо усіх працівників служби зайнятості, а також усіх, хто стояв у витоків створення служби з Днем народження. Бажаємо миру і злагоди, міцного здоров’я, успіхів, завзяття, оптимізму, щастя та любові.

 

З повагою 

Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов,

депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь