День Святого Миколая – свято добра!

Дата: 15.12.2021 13:30
Кількість переглядів: 401

В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. День Святого Миколая усі діти чекають з великим нетерпінням, адже це свято завжди проходить весело, яскраво і обов’язково з подарунками. Не винятком є і 2021 рік…

Цьогоріч, 15 грудня, напередодні Дня Святого Миколая Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, секретар Рокитнянської селищної ради Юрій Шимченко, заступники Рокитнянського селищного голови Микола Соколовський та Олександр Конопчук, начальник служби у справах дітей та сім'ї Білоцерківської РДА Оксана Михайлюк, начальник служби у справах дітей та сім’ї селищної ради Людмила Секрет та директор Центру соціальних служб селищної ради Інна Щербанюк завітали із подарунками до двох дитячих будинків сімейного типусім'ї Багатого Ігоря Володимировича і Багатої Тетяни Георгіївни та сім'ї Петренко-Хохич Василя Володимировича і Людмили Володимирівни. Вітаючи зі святом дітей-вихованців та батьків-вихователів представники влади побажали всім щастя і здоров'я, взаєморозуміння, теплоти відносин, веселих Новорічних свят та  вручили діткам солодкі подарунки та іграшки.

Свій візит посадовці продовжили до комунального закладу селищної ради «Рокитнянський інклюзивно-ресурсний центр». Гості привітали усіх діток зі святом, вручили солодощі і також побажали міцного здоров’я та успіхів у навчанні.

Далі, керівництво відвідали дитячий будинок «Чебурашка», де на сьогодні виховується 27 дітей. Саме цим дітям особливо хочеться подарувати хоча б частинку любові та турботи, адже волею долі вони позбавлені родинного затишку. Юрій Андрійович та Людмила Володимирівна подякували колективу закладу за те, що зберігають прекрасну базу, навчають дітей, опікуються їхніми долями і, звичайно, як ніхто інший, проживають з ними кожну їхню перемогу і невдачу. Зустріч пройшла у теплій атмосфері, де кожен з вихованців отримав солодкий подарунок та найщиріші побажання.

Діти – це наше майбутнє! Тож нехай Святий Миколай принесе усім діткам надію, щастя, здоров’я, здійснення найпотаємніших дитячих мрій та багато приємних подарунків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь