Працівники центру соціальних служб відвідали родини нашої громади

Дата: 14.12.2021 15:00
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради проводиться робота з родиною, де основною проблемою було те, що батько зловживає алкогольними напоями. В ході роботи з сім’єю, батько усвідомив необхідність лікування від алкогольної залежності. Цього тижня  він звернувся до профільного спеціаліста та пролікувався. Наразі робота з родиною продовжується задля налагодження внутрішньо сімейних відносин та покращення  емоційних контактів з найближчими родичами.

Фото без опису

До Центру соціальних служб в телефонному режимі надійшло повідомлення від сусідів про те, що батьки багатодітної родини знаходяться в стані алкогольного сп’яніння та вчиняють сварки в присутності малолітніх дітей. Працівники Центру спільно з головним спеціалістом Служби у справах дітей та сім’ї терміново відвідали дану сім’ю. В ході виїзду було з’ясовано, що мати не має видимих ознак вживання алкоголю, продукти харчування в достатній кількості, старші діти в навчальному закладі. Інформація щодо даної родини не підтвердилася. З батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо адміністративної та кримінальної відповідальності за неналежне  виконання батьківських обов’язків.

Фото без опису

В одній із відвіданих родин батькам, які чекають на народження дитини, було рекомендовано вчасно звертатися за медичною допомогою, а також дотримуватись графіку відвідування профільного спеціаліста. Підготувати кімнату з необхідними речами для новонародженої дитини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь