Для людей з онкологічними хворобами важливо не втрачати дорогоцінний час та не робити непотрібних перерв в основному лікуванні.

Дата: 08.12.2021 16:05
Кількість переглядів: 201

Фото без описуВакцинація від COVID-19 осіб з онкопатологією є пріоритетною в усьому світі, і в Україні зокрема. Усі наявні в країні вакцини проти коронавірусної інфекції можна використовувати для проведення щеплення особам, які знаходяться в процесі лікування або ремісії.

ЧОМУ ВАЖЛИВО ВАКЦИНУВАТИСЯ ОНКОПАЦІЄНТАМ

Люди з онкологічними захворюваннями мають значно вищий ризик захворіти на COVID?19, мати ускладнений перебіг коронавірусної хвороби та потрапити до лікарні. По-перше, небезпека тяжкого розвитку ковіду для таких пацієнтів зумовлена тим, що їхній організм є імуноскомпрометованим. За таких умов імунна система не здатна повною мірою протистояти хворобам та інфекціям, у тому числі і SARS-CoV?2.

По-друге, онкопацієнти регулярно відвідують діагностичні, лікувальні заклади для спостереження за станом свого здоров’я, проведення відповідної терапії та можливого додаткового лікування. У зв’язку з цим природно, що вони постійно мають контакт з великою кількістю інших людей, які можуть бути потенційними носіями коронавірусної інфекції.

Тому важливо, аби пацієнти з діагнозом «онко» отримували щеплення від COVID-19. Саме вакцинація допоможе зменшити для них ризики інфікування та розвитку небезпечних для життя ускладнень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь