На Рокитнянщині привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом

Дата: 07.12.2021 10:14
Кількість переглядів: 1181

Фото без опису

Щороку, 7 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.

З цієї нагоди в залі засідань Рокитнянської селищної ради відбулись урочисті збори, в яких взяли участь представники органів місцевого самоврядування.

Фото без опису

На початку зібрання вшанували хвилиною мовчання ветерана органів місцевого самоврядування, Почесного громадянина Рокитнянської селищної територіальної громади Коцюбу Миколу Мусійовича

З теплими словами вітань до учасників урочистостей звернулися Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко та заступники селищного голови Микола Соколовський і Олександр Конопчук.

«На представників влади на місцях покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за добробут їх жителів, за створення належних умов проживання мешканцям сіл, селищ і міст. З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у вирішенні питань територіальної громади. Сердечно дякую депутатському корпусу, виконавчому комітету, мешканцям Рокитнянської громади, які вносять свій непосильний внесок у розвиток своєї рідної громади, її інфраструктури, адже, тільки спільними зусиллями ми зробимо нашу Рокитнянщину кращою Від щирого серця бажаю всім міцного здоров’я, миру, щастя, родинного затишку, благополуччя та злагоди, щоб результати нашої праці були плідними, а плани та сподівання здійснювалися та увінчувалися успіхом! Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот», - зазначив у вітальному слові Юрій Андрійович.

Кращих з кращих представників місцевого самоврядування відзначено Грамотами Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

З нагоди свята за активну участь в організації та успішному проведенні на високому організаційному рівні стратегічного командно-штабного навчання «Об’єднані зусилля 2021» вручено Подяку Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради Рокитнянській селищній територіальній громаді в особі селищного голови Богданова Юрія Андрійовича.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь