Доступних ліків” стало більше, тож нагадуємо, який лікар виписує пацієнтам електронний рецепт на ліки за певним напрямом програми реімбурсації

Дата: 06.12.2021 15:47
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Для лікування бронхіальної астми, діабету ІІ типу, серцево-судинних захворювань, в тому числі профілактики інфарктів та інсультів, електронний рецепт на “Доступні ліки” виписує лікар, з яким пацієнт уклав декларацію. Тобто це - терапевт, педіатр або сімейний лікар. Детальніше про це - тут https://bit.ly/3Em1Pzm.

2?При розладах психіки та поведінки електронний рецепт виписує лікар за спеціальністю “Психіатрія” або “Дитяча психіатрія” https://bit.ly/3xPq3iO.

Пацієнтам з епілепсією електронний рецепт випише лікар за спеціальністю “Неврологія”, “Дитяча неврологія”, “Психіатрія”, “Дитяча психіатрія” https://bit.ly/3DmbPai.

4?Електронний рецепт на “Доступні ліки” для лікування нецукрового діабету може виписати як ендокринолог, так і сімейний лікар, терапевт або педіатр, з яким пацієнт уклав декларацію https://bit.ly/3rwwS7P.

Скільки ліків, які саме і за якими напрямами можна отримати за програмою “Доступні ліки” можна прочитати тут https://bit.ly/3GgWSZj.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь