Збройні Сили України - слава, гордість, міць країни

Дата: 06.12.2021 10:56
Кількість переглядів: 851

День Збройних Сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в час збройної зовнішньої агресії. Це свято людей, які боронили та боронять рідну землю.

Тож сьогодні, 06 грудня 2021 року, з нагоди 30-ї річниці Дня Збройних Сил України, керівництво громади вітали військовослужбовців.

Фото без опису

«День Збройних Сил України – це свято наших ветеранів, які зуміли зберегти для нас Україну, передали нинішньому поколінню взірці мужності і стійкості, відваги і самопожертви, і молодих солдатів, які сьогодні стоять у строю на варті нашої країни, і волонтерів, підприємців та небайдужих громадян, які всіляко допомагають нашій армії у справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави. У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну Українську землю. Вічна їм слава!» - зазначив у вітальному слові Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов. Він подякував усім, хто долучився до боротьби за цілісність та незалежність нашої країни і побажав, щоб якомога швидше на нашій землі запанував мир, а військові відточували свої навики виключно на полігонах.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативність і наполегливість, зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня Збройних Сил України відзначено військових Грамотами та Подяками Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

З нагоди Дня Збройних Сил України присутні поклали квіти до пам'ятного знаку Захисникам України та хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх захисників України, які загинули, захищаючи рідну землю.

Фото без опису

Доблесть і честь солдатів й офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми віримо, що Збройні сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь