Перемога наших колективів на міжнародному фестивалі "Georgia STAR"

Дата: 02.12.2021 19:05
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

З метою збереження та розвитку національних культур та традицій, популяризації кращих зразків світової та української класики і сучасного мистецтва громадська організація "Wonder Fest Georgia" (Грузія) провела Міжнародний багатожанровий онлайн-фестиваль-конкурс "Georgia STAR".

 На цьому фестивалі-конкурсі було представлено більше ніж 360 учасників (як солістів, так і колективів) з Грузії, Польщі, Румунії, Азербайджану, Молдови, Литви та України. Серед них - і творчі колективи Рокитнящини: вокальний гурт "SoloWay" комунального закладу Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району "Центральний будинок культури" та вокальний ансамбль "Вишиванка" Ольшаницького сільського будинку культури.

Фото без опису 

Обидва наші колективи стали лауреатами І ступеня в номінації "Народний вокал" (в категорії "Колективи") та були нагороджені дипломами, кубками, почесними грамотами і отримали подарунки.

Серед сольних виконавців Рокитнянську громаду представила Валентина Шевчук, яка отримала Гран-Прі в номінації "Вокал" (в категорії "Солісти").

Крім перемоги наші вокалістки отримали запрошення на участь у наступному міжнародному конкурсі, який проходитиме в Болгарії.

Тож вітаємо наших «співочих пташок Рокитнянщини» із перемогою та бажаємо ще більших успіхів та досягнень на міжнародній вокальній арені! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь