Служба у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради  з 2 по 15 грудня 2021 року оголошує благодійну акцію «Святим може бути кожен» у рамках відзначення найулюбленішого свята усіх діток на планеті – Дня  Святого Миколая Чудотворця.

Дата: 02.12.2021 18:25
Кількість переглядів: 770

Фото без описуФото без описуЦей день є особливим для всіх, адже він сповнений доброти, тепла, любові, очікування справжнього дива та здійснення найзаповітніших мрій. Діти чекають цього свята увесь увесь рік, були слухняними, писали листи і врешті отримували бажаний сюрприз.

Проте багато діток, сім'ї яких перебувають у складних життєвих обставинах, на жаль, не зростають в умовах достатку, радості і віри в чудеса. Через ті обставини, які склалися, вони просто перестали вірити у зміни на краще, у те, що дива можуть траплятися з кожним, а особливо напередодні неймовірного свята щастя і радісних очей – Дня Святого Миколая.

Кожен з нас може стати своєрідним помічником Святого Миколая та  частинкою цього великого свята добра та подарувати діткам, у цей непростий час, промінчик радості, надії і віри у диво. 

Дорогі мешканці Рокитнянської територіальної громади, кожен бажаючий може прикрасити свято дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Для цього потрібно принести до Служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради дитячі речі, одяг та взуття, канцелярське приладдя, іграшки, засоби особистої гігієни, солодощі та інші речі, які будуть напередодні свята передані діткам. Не будьмо байдужими, творімо диво власноруч, адже сіяти добро – це так просто!

 «Всі чекають подарунка від Миколайчика, всі чекають на диво. А найбільше диво на землі – це любов до ближнього… Свято вже не за горами. Дітям так необхідна наша допомога, турбота і любов! Саме завдяки праці великої кількості людей та добродіїв, у серцях дітей ще довго пануватиме радість та віра в чудеса Святого Миколая. Будьмо сіячами добра щодня і це змінить наш світ. Запрошую до співпраці у допомозі тим, хто так цього потребує!» – начальник служби у справах дітей та сім’ї Людмила Секрет.

Збір триватиме до 15 грудня,  за адресою:  смт Рокитне, вул. Незалежності, 2 (Служба у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради, четвертий поверх).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь