Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 02.12.2021 15:19
Кількість переглядів: 998

Фото без опису

02 грудня 2021 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради під головуванням заступника селищного голови, заступника голови комісії Олександра Конопчука.

Сприяючи забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, комісією розглянуто сім питань. Усі вони попередньо детально опрацьовані  фахівцями служби у справах дітей та сім’ї селищної ради.

Розглядалися питання про надання дозволу на прийняття в дар житлового будинку та земельної ділянки, про надання дозволу на призначення днів побачень з малолітнім сином, про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини, про розгляд клопотання Рокитнянського центру соціальних служб щодо неналежного виконання батьківських обов’язків відносно малолітньої дитини та визначення доцільності проживання дитини з батьками, про розгляд клопотання Рокитнянського центру соціальних служб щодо неналежного виконання батьківських обов’язків та визначення доцільності проживання дитини з батьками, про розгляд клопотання Рокитнянського центру соціальних служб щодо взяття на соціальний супровід сімей з с. Житні Гори, с. Насташка та зняття з соціального супроводу двох сімей з смт Рокитне, про перегляд індивідуальних планів соціального захисту дитини-сироти, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь