В перший день зими, своє професійне свято відзначають люди, які стоять на варті дотримання прав і свобод - працівники прокуратури!

Дата: 01.12.2021 15:17
Кількість переглядів: 417

Сьогодні, 01 грудня, Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко та заступник селищного голови Микола Соколовський урочисто вітали колектив Рокитнянського відділу Білоцерківської окружної прокуратури з професійним святом – Днем працівників прокуратури України.

«Вітаю всіх, хто присвятив своє життя сторожі за дотриманням законності, правопорядку в нас в громаді. Ви втілюєте у життя основний принцип діяльності правоохоронних органів – служити народу, захищати та надавати допомогу тому, хто її потребує. Нині на прокуратуру покладено велику відповідальність та багато завдань, спрямованих на утвердження верховенства закону. Сьогодні ми разом пишемо нову сторінку в історії України. Нашою спільною метою є побудова міцної цивілізованої правової української держави, в якій пануватиме мир і порядок, а люди почуватимуться захищеними», – зазначив Юрій Андрійович.

За сумлінну працю, вагомий внесок у забезпечення захисту законності, прав і свобод громадян, боротьбу із злочинністю, професіоналізм і відданість обов’язку та з нагоди Дня працівників прокуратури України Юрій Андрійович вручив Грамоту Рокитнянської селищної ради Рокитнянському відділу Білоцерківської окружної прокуратури в особі прокурора Хахлюка Валерія Васильовича.

Фото без опису

Шановні працівники прокуратури! Нехай ваша принциповість та непорушність у служінні Закону та Справедливості, помножені на мудрість і знання, увінчуються позитивними досягненнями в ім’я процвітання правової та демократичної України та її громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь