Відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради

Дата: 01.12.2021 13:45
Кількість переглядів: 826

01 грудня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради, яке пройшло під головуванням Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова та керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Таїсії Ігнатьєвої.

Фото без опису

20 присутніх членів виконавчого комітету заслухали та обговорили 35 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади, серед них: 

  • про утворення постійної комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості, що знаходяться на території Рокитнянської селищної ради;
  • про схвалення проекту Програми розвитку фізичної культури і спорту Рокитнянської селищної територіальної громади «Рокитнянщина спортивна» на 2022-2025 роки;
  • про проект рішення щодо змін до Програми фінансової підтримки та збільшення статутного фонду комунального підприємства Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області «Телерадіокомпанія «Рокита» на 2021-2023 роки;
  • про схвалення проекту змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням сесії Рокитнянської селищної ради від 12.03.2021 № 307-06-VIII;
  • про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради на 2022 рік.

Також членами комісії розглянуто ряд питань щодо уточнення адрес житлових будинків. А також заслухано звіт відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради за 2021 рік та інформацію державного агентства лісових ресурсів України «Держлісагенство» щодо можливості здійснення вивозу сухостою для потреб населення.

У засіданні взяли участь начальник відділу культури, молоді та спорту селищної ради Тетяна Круть, начальник фінансового управління селищної ради Людмила Горобець, начальник служби у справах дітей та сім’ї селищної ради Людмила Секрет, начальник відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігор Лалак, начальник юридичного відділу селищної ради Марія Мосейчук, начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанна Головіна, головний спеціаліст юридичного відділу селищної ради Олена Слободяник, директор комунального підприємства селищної ради «Телерадіокомпанія «Рокита» Антоніна Мельник, в.о. директора КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» Валентина Жарко, спеціаліст І категорії відділу земельних відносин і екології селищної ради Михайло Вигівський.

Фото без опису

Всі рішення ухвалено одноголосно або більшістю голосів. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення,  які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Рокитнянської селищної ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь