Допомога дітям у визначенні майбутньої професії

Дата: 30.11.2021 17:58
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

30 листопада 2021 року фахівцями Київського обласного центру зайнятості, з метою підвищення поінформованості батьків щодо їхньої ролі у професійному визначенні власної дитини та у виборі навчального закладу, проведено профконсультаційний онлайн вебінар на тему: "Вибір професії: батьки+діти".

Фото без опису

До вебінару долучилися безробітні, які перебувають на обліку в Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості 

Фото без опису

Фахівець відділу організації профорієнтації Київський Обласний Центр Зайнятості Ірина Мельніченко розповіла, що саме батьки та найближчі родичі великою мірою впливають на професійний вибір дитини. І варто розпочинати цю роботу змалечку, знайомити з назвами професій, знаряддями праці, видами діяльності. У підлітковому віці звертати увагу на інтереси, нахили, вміння та навички, особистісні якості та стан здоров’я.

Фото без опису

Піднімалися актуальні питання у виборі першої професії, до яких мають долучатися і батьки. Присутні отримали інформацію про основну формулу вибору професії "Хочу. Можу. Треба", важливість кожної її складової у виборі професії, про діагностичну платформу "Моя професія: консультаційна мережа" для онлайн профорієнтаційного консультування, рекомендації батькам щодо профілактики помилок під час вибору професії підлітками.

Учасники заходу дізналися про освітні портали та електронні сервіси #ДСЗ, про джерела інформації про професії та ін.

Дізнатися про свої гнучкі навички можна пройшовши тестування на Платформі профорієнтації та розвитку кар’єри, що знаходиться на офіційному Інтернет-порталі Державної служби зайнятості http://profi.dcz.gov.ua/

Спільна та активна робота батьків з дітьми приведе до позитивних та якісних результатів в досягненні мрій та цілей у житті.

Адміністратор Філії

#КОЦЗ #Рокитнянська_РФ_КОЦЗ #служба_зайнятості #послуги #профорієнтація #вибір_професії #my_profession

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь