Відбулася нарада

Дата: 25.11.2021 17:11
Кількість переглядів: 351

 Фото без опису

 На виконання  розпорядження селищного голови Юрія Богданова від 01.11.2021 № 421 «Про створення робочої групи з питань формування бюджету Рокитнянської селищної територіальної громади на 2022 рік», сьогодні 25.11.2021 року відбулося її засідання по питанню формування проекту бюджету Рокитнянської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Фото без опису

На нараді були присутні члени робочої групи , з них: головні розпорядники бюджетних коштів,  розпорядники нижчого рівня та керівники бюджетних установ .

На нараді були визначені основні критерії щодо формування бюджету громади відповідно до Бюджетного Кодексу України  та інших нормативно – законодавчих актів. Визначено ,що першочерговим в бюджеті є забезпечення усіх бюджетних установ кошторисними призначеннями на заробітну плату, оплату послуг за енергоносії, інших захищених статей видатків та видатків які забезпечують виконання основних функцій та завдань установ та структурних підрозділів селищної ради.

Селищним головою Юрієм Богдановим було вказано на те що, кожен керівник повинен забезпечити в межах доведеної граничної суми по бюджету виконання основних показників своєї діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь