Про міні-ярмарок для ТОВ "МАРЕВЕН ФУД-ЄВРОПА"

Дата: 25.11.2021 13:35
Кількість переглядів: 227

Сьогодні не так легко знайти роботу тим, хто проживає в сільській місцевості. Причини різні, одні з них - це сезонний характер роботи підприємств, обмежена транспортна доступність.

       

Тому, коли дізналися про потребу в працівниках у ТОВ "МАРЕВЕН ФУД ЄВРОПА", що знаходиться у м. Біла Церква, 24 листопада 2021 року Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості організовано проведення онлайн заходу для шукачів роботи "Міні-ярмарок вакансій".

 

ТОВ "Маревен ФУД Європа" – один з найбільших виробників продуктів швидкого приготування та кулінарної продукції високої якості. Підприємство використовує в роботі новітнє високотехнологічне обладнання японського та європейського виробництва. Поєднання унікальної технології виробництва та якісного устаткування гарантують неповторну якість готових продуктів.

 

Презентувала підприємство директор департаменту управління персоналом Тетяна Жидецька, яка дуже змістовно розповіла про діяльність підприємства, основні технологічні процеси, ознайомила з умовами праці, рівнем заробітної плати, графіком роботи. Важливою особливістю компанії є безкоштовне забезпечення працівників сучасним спецодягом, харчуванням, перевезенням працівників до місця роботи та в зворотному напрямку.

 

До відома шукачів роботи доведено інформацію про наявність таких вакансій: вантажники, оператор лінії у виробництві харчової продукції, укладальників-пакувальників.

 

За результатами проведеного заходу 13 осіб дали згоду відвідати підприємство та пройти співбесіду з роботодавцем з метою подальшого працевлаштування.

 

Зустріч на підприємстві заплановано на 30 листопада. За ініціативи роботодавця підвіз буде безкоштовним, тому участь у зустрічі можуть взяти не тільки учасники онлайн-ярмарку, а й інші бажаючі.

 

Тому, якщо у вас виникли запитання, звертайтеся до нас за адресою:

смт Рокитне, вул. Незалежності, 1-б,

 

або за телефоном 04562 5-13-89

 

#КОЦЗ #Рокитнянська_РФ_КОЦЗ #служба_зайнятості #послуги

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь