Відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради

Дата: 17.11.2021 12:00
Кількість переглядів: 415

17 листопада 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради, яке пройшло під головуванням Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова та керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Таїсії Ігнатьєвої.

Фото без опису

20 присутніх членів виконавчого комітету заслухали та обговорили 5 питань порядку денного, серед яких: про внесення змін у рішення виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради від 10.11.2021 року № 383 «Про розподіл субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій у 2021 році»; про внесення змін у рішення виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради від 10.11.2021 року № 387 «Про схвалення проекту Програми розвитку земельних відносин Рокитнянської селищної ради на 2021-2022 роки»; про схвалення рішення «Про затвердження у новій редакції Програми соціального супроводу сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах на 2021-2024 роки»; про схвалення проекту змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Рокитнянській територіальній громаді на 2021-2025 роки.

У засіданні взяли участь начальник відділу культури, молоді та спорту селищної ради Тетяна Круть, начальник фінансового управління селищної ради Людмила Горобець, начальник відділу земельних відносин і екології селищної ради Людмила Голубець, бухгалтер Центру соціальних служб селищної ради Тетяна Новаленко.

Всі рішення ухвалено одноголосно або більшістю голосів. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення,  які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь