Щотижнева нарада із директорами комунальних підприємств

Дата: 15.11.2021 10:10
Кількість переглядів: 789

15 листопада 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів щотижневу нараду з директорами комунальних підприємств Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області щодо вирішення актуальних питань у сфері житлово-комунального господарства.

Фото без опису

На початку наради розглянуто питання про стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 по Рокитнянській селищній територіальній громаді. Заступник селищного голови Олександр Конопчук доповів, що комунальному некомерційному підприємстві селищної ради "Рокитнянська багатопрофільна лікарня" передано додаткових 15 балонів медичного кисню, який допоможе підтримувати життя хворим.

В ході наради присутні традиційно заслухали керівників комунальних служб про проведену роботу за тиждень, обговорили проблемні питання з надання послуг населенню, розглянули шляхи їх вирішення та пропозиції щодо покращення роботи. Також розглянуто хід виконання розпорядження Київської обласної державної адміністрації від 26.10.2021 № 683 «Про затвердження Плану заходів Київської обласної державної адміністрації на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар?єрного простору в Україні на період до 2030 року».

По завершенню наради селищний голова дав доручення з актуальних питань життєзабезпечення громади та план роботи на тиждень з 15 по 21 листопада. Всі проблемні питання взяті на особистий контроль селищного голови.

У нараді взяли участь секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступники селищного голови Микола Соколовський та Олександр Конопчук, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва, начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанна Головіна, начальник відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігор Лалак, начальник фінансового управління селищної ради Людмила Горобець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь