День працівника соціальної сфери – свято людей з великим серцем!

Дата: 05.11.2021 09:25
Кількість переглядів: 438

Традиційно, у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери – професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Напередодні свята, 5 листопада Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко та заступник селищного голови Олександр Конопчук привітали працівників соціальної сфери Рокитнянської громади.

У своїй вітальній промові Юрій Андрійович висловив глибоку повагу та вдячність усім працівникам соціальної сфери за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами мешканців нашого рідного краю.

«Ви постійно проявляєте доброту та милосердя, даєте людям надію на найкраще, ваша праця сповнена гуманізму та тепла. Лише люди зі щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну та важливу професію – підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров`я, гарного настрою та невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею», – зазначив очільник громади.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне виконання своїх професійних обов’язків та чуйне ставлення до людей відзначено кращих працівників Грамотами Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Довідково: В Рокитнянській громаді працює 61 соціальний працівник, які обслуговують 1008 вразливих категорій населення (особи похилого віку та сім’ї/особи, які опинились в складних життєвих обставинах).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь