За жовтень оплачені витрати за реабілітаційне лікування 119 застрахованих осіб

Дата: 04.11.2021 08:58
Кількість переглядів: 217

Фото без описуВ результаті щоденної роботи відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області та щоденних нарад з відділеннями у жовтні надані послуги з реабілітаційного лікування 119 застрахованим особам. Виконання річної програми склало 68%.

Найкраще спрацювали Броварське, Богуславське, Ставищенське, Фастівське, Яготинське відділення. Наближаються до виконання показника Білоцерківське та Вишгородське відділення. Разом з цим, треба суттєво попрацювати і покращити показники Іванківському, Ірпінському та Васильківському відділенням. В цих відділеннях помітне відставання як у відсотковому значенні так і в загальній кількості путівок. Загалом в обласному управлінні Фонду залишається ще 132 путівки на санаторно-курортне лікування застрахованих осіб до кінця року.

Нагадаємо, що право на реабілітаційне лікування за рахунок державних коштів мають:

• Застраховані за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, і члени їх сімей (діти) мають право на відновлення здоров’я в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм.

• Застрахована особа має право на лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу відповідно до медичних показань за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії лікувально-профілактичного закладу, клініки медичної науково-дослідної установи або жіночої консультації.

• Застрахована особа з порушенням перебігу вагітності може направлятися в реабілітаційне відділення санаторно-курортного закладу безпосередньо із жіночої консультації.

• Застрахована особа, яка брала безпосередню участь в антитерористичній операції (Операції об’єднаних сил), має право на лікування (у супроводі членів сім’ї: чоловік/дружина, неповнолітні діти) в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу за профілем медико-психологічна реабілітація за рахунок коштів Фонду 1 раз після демобілізації за наявності відповідних медичних показань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь