Нарада щодо організації харчування

Дата: 03.11.2021 14:27
Кількість переглядів: 503

03 листопада 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів нараду щодо організації харчування дітей в дошкільних та загальноосвітніх закладах загальної середньої освіти з 01 січня 2022 року.

Фото без опису

В ході заходу учасники опрацювали нові нормативно-правові акти щодо харчування школярів та вихованців, адже з 01.09.2021 року школярі харчуються по новому. 28 липня 2021 року Кабінет Міністрів України затвердив зміни до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Мета цього документа – підвищення харчової цінності раціону учнів, покращення якості харчування. Нові норми передбачають введення в меню чимало змін та закупівлю нових продуктів.

Якісні продукти харчування, налагоджена співпраця з постачальниками, дотримання норм і вимог санітарного регламенту та гігієнічних вимог на харчоблоці і їдальні, підтримка працівників, оновлення обладнання та створення комфортних умов праці, постійне оновлення та сезонність страв, що готують − ось неповний перелік складових успіху, що впливають на якість харчування дітей у закладах освіти. Учасники наради обговорили деталі організації харчування у кожному закладі та напрацювали шляхи удосконалення цього процесу.

Фото без опису

У нараді взяли участь заступники селищного голови Микола Соколовський та Олександр Конопчук, секретар селищної ради Юрій Шимченко, начальник відділу освіти селищної ради Людмила Соболівська, депутати та члени виконавчого комітету селищної ради, старости населених пунктів громади, директори закладів загальної середньої освіти, завідуючі дошкільними закладами освіти, керівники структурних підрозділів селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь