Відбулись громадські слухання

Дата: 01.11.2021 12:00
Кількість переглядів: 438

01 листопада 2021 року під керівництвом Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова у комунальному закладі Рокитнянської селищної ради «Центральний Будинок культури» відбулися громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації «Детальний план території реконструкції квартири № 3 та квартири № 11 під салон краси та непродуктовий магазин у будинку № 14 по вул. Першотравнева в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області».

Фото без опису

На громадських слуханнях були присутні начальник відділу архітектури та містобудування Ігор Лалак, спеціаліст І категорії відділу архітектури та містобудування Олена Загородня, інспектор відділу архітектури та містобудування Валентина Савчук.

Фото без опису

Зазначимо, що громадські слухання відбулися відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555.                      

За результатами громадських слухань висловлені заперечення та пропозиції будуть відображені у протоколі, який у встановлений законом термін буде оприлюднений на офіційному Веб-сайті Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь