Про профконсультаційний вебінар

Дата: 27.10.2021 13:50
Кількість переглядів: 169

26 жовтня 2021 року фахівці відділу організації профорієнтації Київського обласного центру зайнятості провели онлайн вебінар на тему: "Тайм-менеджмент або лайфхаки управління часом".

Фото без опису

До вебінару долучилися безробітні, які перебувають на обліку в  Рокитнянській районній філії Київського обласного центру зайнятості.

Фахівець відділу організації профорієнтації Київського обласного центру зайнятості Ірина Мельніченко розповіла, що тайм-менеджмент – це сукупність методик оптимальної організації часу для виконання поточних завдань, проектів та календарних подій. Типовими підходами в управлінні часом є постановка пріоритетів, розбиття великих завдань та проектів на окремі дії та делегування їх іншим людям. 

Учасники вебінару дізнались, що планування робочого часу – це здатність, яка необхідна кожному. Людина, яка знає що таке "тайм – менеджмент", ніколи не поспішає і завжди встигає,  а значить, повністю позбавлена від тривог і стресу. Застосовувати принципи управління часом може будь-яка людина – від школяра до керівника великої фінансової компанії. Головне – захотіти привести в порядок свій день, і докласти всі свої зусилля до того, щоб розібратися з наростаючими проблемами планування.

#КОЦЗ #Рокитнянська_РФ_КОЦЗ #служба_зайнятості #послуги


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь