67 100 осіб скористалися послугами Київської обласної служби зайнятості

Дата: 22.10.2021 14:58
Кількість переглядів: 263

З початку 2021 року 67,1 тис. осіб скористалися послугами Київської обласної служби зайнятості. З них понад 17 тисяч – отримали роботу, в т. ч. до набуття статусу безробітного.

Про це розповів директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук. За його словами цього року рівень працевлаштування на Київщині виріс на 0,6 поділок і тепер складає 105%, порівняно з відповідним періодом минулого року.

Наші фахівці ретельно підбирали для безробітних найбільш підходящі вакансії, запрошували на корисні семінари, пропонували пройти профнавчання та скористатися профорієнтаційними послугами. Загалом, з початку 2021 року 52,6 тис. безробітних осіб скористалися цими послугами, а 1,4 тис. – пройшли профнавчання за обраними спеціальностями.

Понад 5,7 тис. роботодавців надали інформацію про потребу в кадрах. Найбільше потребували представників робітничих вакансій, серед них: водії, кваліфіковані робітники з інструментом, інженери тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь