Участь директора Київського Обласного Центру Зайнятості Дениса Дармостука в онлайн-засіданні колегії КОДА

Дата: 22.10.2021 14:54
Кількість переглядів: 240

На запрошення керівництва Київської ОДА 22 жовтня 2021 року директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук взяв участь в онлайн-засіданні колегії Київської обласної державної адміністрації під головуванням губернатора Київщини Василя Володіна.

Фото без опису

У засіданні також взяли участь керівники територіальних громад Київщини.

Фото без опису

Під час засідання розглянули виконання програмних завдань, зокрема, у напрямку наповнення місцевих бюджетів платниками податків Київської області, організації пасажирських перевезень, приватизації та ефективного використання державного майна, інші питання.

Київська обласна служба зайнятості завжди бере активну участь в життєдіяльності регіону, а саме в питаннях укомплектування кваліфікованими кадрами ОТГ, РДА, комунальних підприємств. Також завдяки активним програмам ми сприяємо підтримці малого та середнього бізнесу.

Найбільш важливим є забезпечення достойною роботою наших громадян. З початку цього року кількість зареєстрованих безробітних осіб зменшилась на 40% і на початок жовтня становила 10,5 тис.осіб. У 2021 році за направленням Київської обласної служби зайнятості працевлаштовано 12,5 тисяч громадян, що на 10% більше, ніж у минулому році.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь