Урочистий мітинг до Дня захисника України

Дата: 14.10.2021 10:03
Кількість переглядів: 1177

Фото без опису

14 жовтня відзначають одразу три свята, тісно пов’язані між собою: День захисника України, День Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

З цієї нагоди біля пам’ятного знаку Захисникам незалежності України у смт Рокитне відбувся урочистий мітинг за участю Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова, депутатів та членів виконкому селищної ради, представників установ, підприємств та організацій, ветеранів, воїнів АТО та громадськості.

Фото без опису

На знак вшанування Героїв, які поклали своє життя за свободу рідної землі, учасники сьогоднішніх заходів поклали квіти до пам’ятних знаків в центрі селища та схилили голови перед пам’яттю і подвигом славних синів України, що загинули, виборюючи її незалежність в усі роки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Юрій Андрійович звернувся до всіх присутніх зі словами глибокої шани та поваги і наголосив: «Одразу три свята співпали недаремно в один день, адже українське козацтво завжди шанувало Пресвяту Богородицю за її підтримку, Боже благословення, допомогу і оберіг. Сьогодні наші воїни, захисники боронять нашу державу і також шанують свою історію, традиції козацтва, Пресвяту Богородицю. Ми схиляємо голови перед всіма, хто загинув за незалежність України. Кожен із загиблих воїнів залишиться у нашій пам’яті, вдячність за їхній подвиг житиме у серцях українців. Шануємо воїнів, які продовжують сьогодні боротьбу. Вдячні всім військовим, готовим захищати нашу державу. Але це свято не тільки тих, хто має військові ознаки, це свято всіх українців, тому що саме від того, наскільки український народ спроможний захищати свою державу, залежить наша незалежність, свобода і мир. На Сході нашої країни точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Але ми знаємо, що ми – єдині, що перемога буде за нами. Єдина Україна – іншого шляху у нас немає».

За активну життєву і громадську позицію, сумлінне виконання службових обов’язків в зоні проведення АТО, виявленні при цьому високого професіоналізму, ініціативи і наполегливості та з нагоди Дня захисника України учасників бойових дій, членів Рокитнянської районної громадської організації учасників АТО та учасників бойових дій «РОСИЧІ» нагороджено Подяками Рокитнянської селищної ради та грошовими винагородами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Нехай добра традиція святкування Дня захисників України передається з покоління в покоління і надалі, нехай зберігає в наших серцях і душах поняття мужності, честі, обов’язку і пам’яті.

Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!

Пам’ятаймо – в єдності наша сила!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь