Вітання з Міжнародним днем музики

Дата: 06.10.2021 09:19
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

Музика - чудотворний засіб залучення людей до добра, духовності. Вона володіє великою силою впливу на людські душі. Музика не старіє, вона буде жити стільки, скільки буде існувати Людина.

Фото без опису

05 жовтня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, його заступник Олександр Конопчук та секретар селищної ради Юрій Шимченко завітали до комунального закладу Рокитнянської селищної ради «Музична школа», щоб привітати колектив закладу із Міжнародним днем музики та Днем працівників освіти.

Фото без опису

«Шановні працівники музичної школи ви несете у світ прекрасне, навчаєте відчувати красу музики своїх юних вихованців, учнів, які тільки починають усвідомлювати наскільки глибокий та багатогранний її світ. Хочу подякувати вам за невтомну, важку і таку потрібну, благородну працю та побажати творчого натхнення, успіхів та нових досягнень, яскравих нот позитиву щодня, гармонії в душі та чистої мелодії на струнах серця. Нехай музика дарує багато незабутніх вражень, допомагає думати про прекрасне і радіти життю, надихає та спонукає до творчості!», - побажав Юрій Андрійович.

Фото без опису

За високі творчі здобутки, активну участь у культурно-мистецькому житті Рокитнянської громади колектив Музичної школи нагороджено Подякою Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Також, цього дня, у Центральну Будинку культури відбувся святковий концерт, приурочений до вищезазначених свят. Атмосфера справжнього свята одразу полонила серце кожного присутнього та сповнила його передчуттям прекрасного та радісного… 

Фото без опису

Фото без опису

Глядачі мали змогу насолоджуватися найкращими хореографічними та вокальними номерами, які підготували для них викладачі та учні музичної школи.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь