Міжнародний пленер сучасного художнього мистецтва

Дата: 02.10.2021 19:35
Кількість переглядів: 743

02 жовтня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, його заступник Олександр Конопчук та секретар селищної ради Юрій Шимченко відвідали Міжнародний пленер сучасного художнього мистецтва «Forest Art Colony-21», котрий проходив на території Рокитнянської територіальної громади.

Його головна мета – формування культурного іміджу України як європейської держави, розвиток культурних відносин, презентація кращих зразків художнього мистецтва, підтримка та стимулювання до творчості художників в Україні та світі.

До участі у пленері було запрошено професійних художників з різних країн світу, а саме Латвії, Литви, Туреччини, Албанії, Чорногорії, Північної Македонії, Єгипту та України. 

13 художників мали унікальну можливість протягом 12 днів перебувати у суто мистецькому середовищі – свої серед своїх. Щодня художники працювали на кращих локаціях Рокитнянщини, щоб відтворити на своїх полотнах наймальовничіші куточки України.

«Ми проводимо цей пленер, щоб популяризувати мистецтво художників, максимально змінити ставлення до їхньої праці та сприяти збільшенню поваги до їх творчості. Наше завдання відкривати таланти, давати можливість вчитися, розвиватися і популяризувати свою творчість не лише на всеукраїнському, але й міжнародному рівні» - зауважила ініціатор проведення пленеру, художниця із с. Житні Гори Ольга Самар.

«Дякую за чудову виставку, прекрасні сонячні роботи, осінній настрій та «золоті руки» майстрів! Величезна подяка за можливість доторкнутися до сучасних напрямків мистецтва! Чекаю на нашу зустріч і у наступному році!. Міцного вам здоров’я, творчих відкриттів та гармонії!» - побажав Юрій Андрійович. 

А на завершення пленеру була проведена широкомасштабна виставка робіт учасників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь