Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 29.09.2021 14:33
Кількість переглядів: 668

29 вересня свій ювілейний день народження святкує чарівна жінка, привітна господиня, шанована людина нашої громади, завідувач клініко-діагностичної лабораторії КПН «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» – Литвин Зоя Михайлівна.

Фото без опису

Цього чудового осіннього дня привітати ювілярку завітали Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, заступник селищного голови Олександр Конопчук, депутат Білоцерківської районної ради Світлана Близнюк, заступник директора КПН «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» Валентина Жарко, члени родини, колеги та друзі іменинниці.

«Ваша відданість обраній справі, багаторічний досвід, глибокі знання завжди поєднуються із щирим співчуттям, милосердям і високою відповідальністю за здоров’я кожного жителя нашої громади. Мабуть не знайдеться жодного з нас, хто б не звертався до Вас за порадами у профілактиці недуг. Притаманні Вам високий професіоналізм та ініціативність є свідченням справжньої майстерності медика, наполегливої праці та систематичного самовдосконалення фахового рівня, а найголовніше – своєї вірності клятві Гіпократа» - наголосив Юрій Андрійович.

Фото без опису

За вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров'я, багаторічне, самовіддане служіння обраній справі, високу професійну майстерність, доброту, чуйність і любов до людей та з нагоди ювілею Зою Михайлівну нагороджено Грамотою Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Гості господині побажали їй, щоб добро і щастя, міцне здоров’я, достаток, віра, надія та любов були вірними супутниками на життєвому шляху. Щоб тепло і затишок родинної оселі надійно захищали від негараздів, а в майбутньому на ювілярку чекало ще багато наповнених корисними справами та земними радощами років. Міцного здоров’я, щастя, добра, миру та здійснення всіх задумів та сподівань.

У свою чергу ювілярка подякувала за увагу і турботу. Поділилася спогадами про свою роботу, відзначивши, що завжди відповідально та з любов’ю ставилася до справи, яку виконувала.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь