Головні старти літнього сезону (лижні гонки)

Дата: 28.09.2021 14:58
Кількість переглядів: 308

Нещодавно в м. Чернігові Міністерство молоді та спорту України, спільно з федерацією лижного спорту України з метою якісного формування збірної національної команди організували і провели Чемпіонат України серед юнаків та дівчат 2004-2007 років народження, та Всеукраїнські змагання присвячені пам’яті майстра спорту Л.Єдомахи і заслуженого тренера України В.Гусєва серед юнаків та дівчат 2008-2009 років народження з лижних гонок на лижоролерах. На змагання прибули кращі спортсмени із 11 областей нашої держави, які змагалися у трьох дисциплінах: гонки на лижоролерах класичним, вільним (коньковим) ходом та у кросі.

Київська область до складу якої входили вихованці тренера-викладача Рокитнянської ДЮСШ В Головченко Олексій та Андрій Осадчі (с. Житні Гори), Анастасія Семенченко (с. Ольшаниця), Уляна Лугова (смт Рокитне), Артем Одрин (смт Рокитне), Максим Лампіцький (с. Житні Гори), тренера-викладача М.Мирця Любов Геращенко (с. Острів), Максим Ребрик (с. Острів), посіла на цих змаганнях 4 загальнокомандне місце. Найбільше залікових очок команді здобули: Уляна Лугова 21,5 очок, Анастасія Семенченко 14 очок, Олексій Осадчий 13 очок, Андрій Осадчий 10 очок.

Окремою командою на змаганнях серед спортсменів 2008-2009 років народження виступила команда Рокитнянської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача К.Григоренко. Найуспішнішою серед наших спортсменок – Ангеліна Григоренко виборола 2 місце на лижоролерах вільним ходом на дистанції 3 км, інші учасники зайняли такі місця: Уляна Федоткіна – 5 місце, Катерина Руда – 9 місце.

Аналізуючи виступи своїх вихованців, тренери лижного відділення Рокитнянської ДЮСШ В.Головченко, К.Григорренко зазначили, що щоденні тренування в літній канікулярний період мали позитивний вплив на результати спортсменів. Перебуваючи на змаганнях тренери також відзначили, що кращі команди чемпіонату були екіпіровані сучасним лижним, технічно-вдосконаленим інвентарем і це мало позитивний вплив на результати їх команд. В майбутньому нам потрібно також задуматись над створенням на Рокитнянщині лижоролер них трас для якісної підготовки до подібних змагань.

Згодом, в м. Чернігові відбулися ще одні подібні змагання, але вже серед юніорів, на яких також змагалися спортсмени-вихованці і були серед найсильніших.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь