Презентація книги Володимира Перерви у переддень Всеукраїнського дня бібліотек

Дата: 27.09.2021 19:09
Кількість переглядів: 389

27 вересня 2021 року, напередодні свята Всеукраїнського дня бібліотек, для бібліотекарів Рокитнянської громади відбулася презентація книги Володимира Перерви  "Місто Біла Церква: історія проти міфів".

Науковець Володимир Степанович Перерва є кандидатом історичних наук, доцент, лауреат премії голови Київської облдержадміністрації і літературно-мистецької премії ім. І.С. Нечуя-Левицького, автор понад 120 наукових та науково-популярних праць, серед яких 10 монографій, має звання Почесного краєзнавця України, відзначений «Орденом преподобного Нестора Літописця» II та I ступенів, орденом "1020-ліття Хрещення Русі" та Подякою Міністерства освіти та науки.

Фото без опису

З вітальним словом до усіх присутніх на заході звернулася директор комунального закладу Рокитнянської селищної ради "Публічна бібліотека" Людмила Марковська, яка представила почесного гостя – автора презентованої книги.

Володимир Перерва, дослідивши та вивчивши архівні й історичні джерела, розповів про найяскравіші історичні події, які відбулися у місті Біла Церква (раніше - Юр'їв), дореволюційного періоду. Ті події закарбовані у багатьох історичних пам'ятниках та пам'ятних знаках, з якими Володимир Перерва ознайомив відвідувачів заходу.

Фото без опису

Фото без опису

Учасники заходу також мали змогу ознайомитися з іншими виданнями історика та дослідника краєзнавства В. Перерви, які були представлені на книжковій виставці під назвою "Я з тих країв, де зелен-цвіт Надросся". Пропоновані краєзнавчі видання є джерелом пізнання рідного краю, звеличують його та передаються у спадок нашим нащадкам!

По завершенню доволі пізнавального заходу начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть подякувала Володимиру Перерві за його плідну, важку та кропітку працю, побажала йому подальших творчих здобутків та привітала усіх бібліотекарів нашої громади із професійним святом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь