Про профконсультаційний вебінар

Дата: 24.09.2021 11:49
Кількість переглядів: 211

23 вересня 2021 року фахівцями Київського обласного центру зайнятості проведено профконсультаційний онлайн вебінар на тему: "Soft skills для працевлаштування: чим зацікавити роботодавця?"

Фото без опису

До вебінару долучилися безробітні, які перебувають на обліку в  Рокитнянській районній філії Київського обласного центру зайнятості.

Фото без опису

Фахівець відділу організації профорієнтації Київського обласного центру зайнятості Ірина Ростовікова розповіла, що сучасні роботодавці розраховують на те, що кандидат матиме десятки різноманітних вмінь та навичок. Здатність креативно мислити і управляти часом, навички комунікації, нетворкінгу, керування проектами, командоутворення, володіння інструментами розробки сайтів, комп’ютерної графіки та відео монтажу. 

Фото без опису

Технології розвиваються так стрімко, що отримані нами знання дуже швидко застарівають, тому цінним стає не той працівник, який колись всього навчався, а той, хто вміє швидко вчитися, ефективно пристосовуватися під нові умови і знаходити нестандартні рішення, швидко адаптуватися до змін. Експерти ринку праці все частіше відзначають важливість наявності у пошукача роботи soft skills ("м'яких" навичок), надаючи їм перевагу перед  hard skills (вузькопрофесійними якостями). Це ще раз доводить, що під час співбесіди шукачеві потрібно підкреслити свої особистісні риси, а не тільки розповісти про професійні навички та досвід.

Дізнатися про свої гнучкі навички можна пройшовши тестування на Платформі профорієнтації та розвитку кар’єри, що знаходиться на офіційному Інтернет-порталі Державної служби зайнятості http://profi.dcz.gov.ua/ .

Як підсумок вебінару, слухачі зробили висновок: кожен, хто зацікавлений у працевлаштуванні та розвитку своєї кар’єри, розуміє важливість постійного розвитку себе, як фахівця, аби бути гідним конкурентом на ринку праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь