Плановий виїзд працівників центру соціальних служб та працівників служби у справах дітей та сім'Ї

Дата: 23.09.2021 16:15
Кількість переглядів: 323

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї  Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд по смт. Рокитне та в села Бирюки, Синява. Відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах та багатодітну родину.

Фото без опису

Під час виїзду було відвідано сім’ї, на які надійшли повідомлення. В родинах перевірено умови проживання, визначено здатність задоволення потреб дітей. Складено акти оцінки потреб сім’ї/особи відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 13 липня 2018 року № 1005.

Фото без опису

В одній із сімей було виявлено, що мати має ознаки алкогольного сп’яніння. Було прийнято рішення доправити дану особу у приймальне відділення «Рокитнянської багатопрофільної лікарні», де визначили ступінь її стану. Малолітню дитину передали найближчим родичам. Доцільність проживання малолітньої дитини з батьками буде визначати комісія з питань захисту прав дітей.

Фото без опису

Багатодітній матері надано рекомендації щодо оформлення допомоги на третю дитину до шести років, також оформлення Державної допомоги багатодітним та інше. В сім’ї де виховується дитина після трьох років матері рекомендовано працевлаштуватись.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь