За підроблення офіційного документа засуджено колишнього сільського голову

Дата: 21.09.2021 16:24
Кількість переглядів: 681

Фото без описуВстановлено, що у вересні 2020 року колишній сільський голова Рокитнянського району Київської області, будучи службовою особою, уповноваженою на здійснення адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій, видав завідомо неправдивий офіційний документ, чим здійснив незаконну передачу в оренду земельної ділянки площею  23 га.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 366 КК України як видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів.

Завдяки принциповій позиції прокурорів Рокитнянського відділу Білоцерківської окружної прокуратури Київської області Рокитнянським районним судом Київської області обвинуваченого засуджено за ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України до покарання у виді обмеження волі строком 1 рік з позбавленням права обіймати посади в органах місцевого самоврядування, пов'язані з виконанням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій терміном 1 рік та на підставі ст. 75 Кримінального кодексу України звільнено від відбування основного покарання з випробуванням з призначенням іспитового строку терміном 1 рік.

Виконувач обов'язків начальника Рокитнянського відділу Білоцерківської окружної прокуратури Київської області  В. Хахлюк 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь