Благодійність від ВБФ «Фонд Сергія Тігіпка» та ТОВ «ТАС Агро» Рокитнянській громаді

Дата: 17.09.2021 20:27
Кількість переглядів: 1142

17 вересня 2021 року у с. Троїцьке відбувся урочистий запуск нового твердопаливного (дров’яного) котла, теплогенератора ТГУ-600 у місцевому клубі та ФАПі.

Фото без опису

Котел було придбано всеукраїнським благодійним фондом «Фонд Сергія Тігіпка»
та ТОВ «ТАС Агро».

Компанія ТОВ «ТАС Агро» - експортно-орієнтована компанія, яка працює в різних сферах сільського господарства – рослинництво, тваринництво, зберігання і переробка продукції. У соціальну сферу громад лише у 2020 році інвестовано близько 25 млн грн.

ВБФ «Фонд Сергія Тігіпка» завжди опікується не лише сферами медицини, освіти, культури, а і багатьма іншими та вже не вперше допомагає нашій громаді та завжди переймається її потребами та нагальними питаннями. За останні 3 роки тільки для с. Острів було надано благодійну допомогу на 200 тис.грн, в 2020 році було придбано роторну косарку, медикаменти, музичну апаратуру та ін.

В урочистому запуску нововстановленого котла взяли участь: директор ВБФ «Фонд Сергія Тігіпка» Роман Польовий, представник ТОВ «ТАС «Агро» Наталія Зарицька, староста

Фото без опису
с. Троїцьке та с. Острів Леонід Пилипець, заступник Рокитнянського селищного голови Олександр Конопчук, начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть та директор КНП «Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Яра.

Народний ансамбль «Чиста криниця» зустріли всіх присутніх чудовим виконанням народних пісень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Дуже добре, що тепер тепло відвідувачів і працівників місцевого клубу та ФАПу не залежить від формального початку чи завершення опалювального сезону. Це створює можливість подавати тепло в ці заклади у період, коли надворі холодно, а опалювальний сезон ще не розпочався.

 

Завдяки благодійній допомозі жителі та гості с. Троїцьке тепер матимуть змогу не лише в гідних умовах проводити культурні заходи та репетиції а й отримувати  першу медичну допомогу в ФАПі в комфортних умовах.

Твердопаливний (дров’яний) котел - це екологічний спосіб обігріву приміщень, для яких немає можливості провести газ або електрику з підвищеною потужністю (як для електрокотла). Такий котел є екологічним і, оскільки, для твердопаливних котлів підходить паливо у вигляді дров, деревних відходів, торф’яних брикетів та інших видів, які не належать до копалин, то цей тип опалення належить до екологічного. Також такий котел має невисоку вартість та високий рівень автономності, що дозволяє уникнути зайвих витрат на переоблаштування котелень.

Фото без опису

Висловлюємо велику вдячність ВБФ «Фонд Сергія Тігіпка» та ТОВ «ТАС Агро» за надану допомогу!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь