«Активні парки – локації здорової України»

Дата: 17.09.2021 15:55
Кількість переглядів: 803

17.09.2021 в  Центральному  парку  селища Рокитне відбулася  приємна подія - в рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України», з метою організації оздоровчої активності громадян, створення гідних умов для занять фізичною культурою і спортом, поліпшення якості та тривалості активного життя населення було відкрито новий спортивний майданчик.

          Присутніх  на заході, вихованців  дитячо-юнацької спортивної школи  та учнів  Рокитнянських закладів загальної середньо освіти № 1 і №3,   привітали заступник Рокитнянського селищного голови – Олександр Конопчук  і начальник  управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій  Тимофєєв.

           Почесне право перерізати  червону стрічку для відкриття  сучасної спортивної локації  отримала  - Приліпко  Анастасія,  вихованка Рокитнянської ДЮСШ, чемпіонка  області та срібна призерка України                    з джиу-джитсу.

           Енергійний флешмобом  порадували  присутніх на заході представниці  дитячих колективів Рокитнянщини.

           Кординатор з проведення спортино-оздоровчих та спортивних заходів у рамках  соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» -  Іван Сидорчук,  який пройшов  фахову підготовку спеціалістами    Київського обласного управління молоді та спорту за підтримки Київського обласного центру здоров’я  «Спорт для всіх» -  ознайомив молодь                           з  принципами роботи   спортивного об’єкту.

           Начальник  управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій  Тимофєєв вручив  координатору об’єкту спортивне приладдя  для проведення  тренувань та змагань. Сам  проводив  з дітьми спортивні ігри та нагородив найактивніших заохочувальними призами.   

           Начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть  подякувала   управлінню молоді та спорту  Київської облдержадміністрації, керівництву і депутатам Рокитнянської  селищної ради і всім причетним до  створення цього  нового сучасного фізкультурно-спортивного об’єкту та запросила всіх небайдужих до свого здоров’я займатися фізичною культурою та змістовно і активно проводити своє  дозвілля.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь