Планові виїзди працівників центру соціальних слоужб та працівників служби у справах дітей та сім'ї

Дата: 17.09.2021 14:29
Кількість переглядів: 350

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї  Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд в села Ольшаниця та Першотравневе. Відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітні родини та сім’ю опікунів.

   

Під час виїзду було відвідано сім’ї, на які надійшли повідомлення. В родинах перевірено умови проживання, визначено здатність задоволення потреб дітей, забезпечення дітей шкільного віку до нового навчального року, наявність шкільного приладдя, сезонного одягу та взуття. Складено акти оцінки потреб сім’ї/особи відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 13 липня 2018 року № 1005 та акти рівня безпеки дітей.

У опікунській родині надано рекомендації щодо дозування часу перебування у соціальних мережах. Також приділити достатньо уваги  опануванню освітньої шкільної програми. З метою адаптації до самостійного життя залучати дитину до допомоги по господарству. Поліпшити побутові умови проживання у будинку. Дитину під опікою забезпечено сезонним одягом та взуттям.

З багатодітною матір’ю проведено бесіду щодо відповідального батьківства. Рекомендовано облаштувати місце для гри, сну та відпочинку. Також звернути особливу увагу на раціональне використання коштів та планування бюджету. Створити належний санітарний стан у будинку для комфортного та безпечного проживання дітей, а саме: позбутися гризунів, провести косметичний ремонт, створити безпечні та комфортні умови проживання.

В одній із багатодітних сімей мати не здатна задовольняти потреби дітей, батьківський потенціал слабкий, підтримки від родичів немає. Задля вирішення фінансових проблем мати добровільно написала заяву на тимчасове поміщення дітей у інтернатний заклад.

 Одній із відвіданих родин батькам рекомендовано пролікуватись від алкогольної залежності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь