Відбулась нарада щодо харчування дітей у навчальних закладах Рокитнянської громади

Дата: 14.09.2021 14:17
Кількість переглядів: 395

14 вересня 2021 року заступник Рокитнянського селищного голови Олександр Конопчук провів нараду щодо харчування дітей у навчальних закладах Рокитнянської громади.

Час диктує нові правила та норми. Цього року є багато нововведень, а саме: одне меню на всіх, централізоване постачання продуктів харчування, нові страви в дитячому раціоні.

Фото без опису

Під час робочої наради Олександр Григорович наголосив на тому, що селищний голова Юрій Богданов дбає про якість харчування та особисто корегує роботу у цьому напрямку. Враховуючи те, що нарада була проведена в формі діалогу – спільно було розглянуте та відкореговане перспективне меню на найближчий час.

Нове шкільне харчування – це проєкт з покращення культури харчування у школах України, заснований кулінарним експертом Євгеном Клопотенко. У рамках проєкту було розроблено «Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах», а також план впровадження нової культури харчування по всій Україні.

Також під час наради надана бухгалтерська консультативна допомога.

Задля якісного харчування дітей потрібно вдосконалюватись кожному, аби йти в ногу з часом та смачно харчувати дітей нашої громади.

У нараді взяли участь начальник відділу освіти селищної ради Людмила Соболівська, начальник юридичного відділу селищної ради Марія Мосейчук, начальник фінансово-господарського відділу селищної ради Наталія Ніколенко та провідний спеціаліст ТОВ «ПРОДТОВАРИ Т» Лариса Коваленко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь