Плановий виїзд працівників центру соціальних служб

Дата: 13.09.2021 13:48
Кількість переглядів: 278

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд в с. Синява. Відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Під час виїзду в сім’ї, було перевірено забезпечення дітей до нового навчального року, а саме: наявність шкільного приладдя, сезонного одягу та взуття. На час відвідування діти повернулися із закладів освіти, тож з батьками та їх дітьми проведено бесіду щодо регулярного відвідування ліцею, школи та дитячого садочка.

Фото без опису

 Одній із відвіданих родин рекомендовано дотримуватись санітарно-гігієнічних норм у будинку. Також батькам наголосили про те, що куріння у приміщенні шкодить не тільки самим курцям, а й дитям, які там знаходяться. Їм пояснили, що пасивне куріння може нанести непоправну шкоду дитячому здоров’ю!

Фото без опису

З батьками, які нещодавно пролікувались від алкогольної залежності була проведена бесіда, щодо дотримання здорового способу життя. За місцем проживання надано психологічну підтримку матері, якій важко дається переломний період, щоб не повернутись до старого способу життя. Рекомендовано продовжити лікування від залежності у фахівців, які надають такі послуги. До повного одужання такі сім’ї будуть отримувати психологічну підтримку працівників Центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь