День фізичної культури і спорту України!

Дата: 11.09.2021 11:54
Кількість переглядів: 897

10.09.2021 відбулися ІІІ Спортивні ігри серед команд закладів освіти Рокитнянської селищної територіальної громади присвячені Дню фізичної культури і спорту України.

Фото без опису

Спортивно-масовий захід почався о 9.00 год. біля Центрального будинку культури з шикування колони із вихованців Рокитнянської дитячо-юнацької школи та спортивних команд закладів освіти Рокитнянщини.

Фото без опису

Фото без опису

Урочистою ходою юні спортсмени і їхні наставники пройшли до спортивного комплексу „Рокитне” де їх під звуки святкового маршу зустрічало керівництво громади,  директори освітніх закладів, ветерани фізкультурно-спортивного руху та вболівальники.

Фото без опису

Фото без опису

Заступник Рокитнянського селищного голови Олександр Конопчук привітав присутніх із святом і відзначив кращих представників фізкультурно-спортивної сфери та вручив:

  • Подяку управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації та Почесну грамоту Рокитнянської селищної ради - Григоренко Катерині, тренеру-викладачу Рокитнянської ДЮСШ, майстру спорту міжнародного класу з лижних гонок, учасницю 3-х Олімпійських ігор (2006, 2010, 2014р.р), багаторазову чемпіонку і призерку Всесвітніх зимових Універсіад, багаторазову чемпіонку  України – за високі професійні  досягнення. 
  • Почесну грамоту Рокитнянської селищної ради – Грушовій Ользі вчителю фізичної культури та спорту Житньогірського закладу загальної середньої освіти, за високі досягнення в професійній діяльності та багаторічну сумлінну працю.

Фото без опису

Також Подяки Рокитнянської  селищної ради було вручено:

  • Барановському Анатолію – вчителю фізичної культури та спорту Ольшаницького закладу загальної середньої освіти, за високі досягнення в професійній діяльності та багаторічну сумлінну працю;
  • Григоренко Юлії – вчителю фізичної культури та спорту Острівського закладу загальної середньої освіти, за високі досягнення в професійній діяльності та активну участь у спортивно-масових заходах громади;
  • Дейнеко Марії – вчителю фізичної культури та спорту Запрудянського ліцею, за активну участь у спортивно-масових заходах громади та багаторічну сумлінну працю;
  • Фещенку Михайлу – керівнику шахового клубу МГО „Спортивний  клуб „Інтеграл” за високі досягнення в професійній діяльності та активну участь у спортивно-масових заходах громади та багаторічну сумлінну працю;
  • Клименку Михайлу – спортивному інструктору ТДВ „Синявське”, за професіоналізм, високі досягнення у спорті, значний особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту на Рокитнянщині;
  • Головченко Валентині – заступнику директора Рокитнянської спортивної школи, за багаторічну сумлінну працю і досягнення високих результатів у професійній діяльності;
  • Мирцю Михайлу Олександровичу – тренеру Рокитнянської ДЮСШ за багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм;
  • Хоменку Миколі Петровичу – активісту фізкультурно-спортивного руху, за високі досягнення в спорті та активну участь у спортивно-масових заходах громади. 

Фото без опису

Начальник відділу освіти Рокитнянської селищної ради Людмила Соболівська привітала учасників ІІІ Спортивних ігор серед команд закладів освіти Рокитнянської селищної територіальної громади з Днем фізичної культури і спорту та  побажала досягнути  високих результатів у змаганнях. В Спартакіаді взяли участь 16 команд закладів освіти. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Змагання проводилися з таких видів спорту: волейбол, шахи (юнаки/дівчата), шашки (юнаки/дівчата), дартс (юнаки/дівчата), настільний теніс (юнаки/дівчата), легкоатлетичні естафети 4 х 100 метрів і 4 х 50 метрів та міні-футбол.

Головний суддя змагань Олександр Калінський і спеціаліст І категорії відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамара Погасій привітали учасників змагань та вручили переможцям кубки, дипломи, медалі та грамоти.

За підсумками проведених змагань:  
1 загальнокомандне місце  виборола команда Синявського ОЗО;
2 місце – команда Рокитнянського ЗЗСО № 3;
3 місце – команда Ольшаницького ЗЗСО;
4 місце – команда Рокитнянського ЗЗСО № 2;
5 місце – команда Острівського ЗЗСО;
6 місце – команда Шарківського ліцею;
7 місце – команда  Ромашківського ЗЗСО;
8 місце – команда  Телешівського ліцею;
9 місце – команда  Житньогірського ЗЗСО; 
10 місце – команда Рокитнянський ліцей - МАН;
11 місце розділили – команди Запрудянського ліцею і Рокитнянського ЗЗСО№ ; 
13 місце – команда Рокитнянської гімназії № 5; 
14 місце – команда Насташівської гімназії;
15 місце – команда Савинецької гімназії;
16 місце – команда Рокитнянської гімназії № 4.   

Крім  вище вказаних змагань  до Дня фізичної культури і спорту  в нашій громаді  були проведені регіональні турніри з шахів та шашок .

Щиро вітаємо з  Днем фізичної культури і спорту України вчителів фізичної  культури, тренерів, спортсменів, ветеранів спорту, меценатів і всіх причетних  до фізкультурно-спортивного руху в нашій громаді! Це свято сильних, цілеспрямованих людей, яке безперечно, ще й у олімпійський рік стало святом мільйонів уболівальників спорту, шанувальників здорового способу життя та активного відпочинку. 

Бажаємо всім - олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь