День фізичної культури і спорту України!

Дата: 11.09.2021 11:54
Кількість переглядів: 922

10.09.2021 відбулися ІІІ Спортивні ігри серед команд закладів освіти Рокитнянської селищної територіальної громади присвячені Дню фізичної культури і спорту України.

Фото без опису

Спортивно-масовий захід почався о 9.00 год. біля Центрального будинку культури з шикування колони із вихованців Рокитнянської дитячо-юнацької школи та спортивних команд закладів освіти Рокитнянщини.

Фото без опису

Фото без опису

Урочистою ходою юні спортсмени і їхні наставники пройшли до спортивного комплексу „Рокитне” де їх під звуки святкового маршу зустрічало керівництво громади,  директори освітніх закладів, ветерани фізкультурно-спортивного руху та вболівальники.

Фото без опису

Фото без опису

Заступник Рокитнянського селищного голови Олександр Конопчук привітав присутніх із святом і відзначив кращих представників фізкультурно-спортивної сфери та вручив:

  • Подяку управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації та Почесну грамоту Рокитнянської селищної ради - Григоренко Катерині, тренеру-викладачу Рокитнянської ДЮСШ, майстру спорту міжнародного класу з лижних гонок, учасницю 3-х Олімпійських ігор (2006, 2010, 2014р.р), багаторазову чемпіонку і призерку Всесвітніх зимових Універсіад, багаторазову чемпіонку  України – за високі професійні  досягнення. 
  • Почесну грамоту Рокитнянської селищної ради – Грушовій Ользі вчителю фізичної культури та спорту Житньогірського закладу загальної середньої освіти, за високі досягнення в професійній діяльності та багаторічну сумлінну працю.

Фото без опису

Також Подяки Рокитнянської  селищної ради було вручено:

  • Барановському Анатолію – вчителю фізичної культури та спорту Ольшаницького закладу загальної середньої освіти, за високі досягнення в професійній діяльності та багаторічну сумлінну працю;
  • Григоренко Юлії – вчителю фізичної культури та спорту Острівського закладу загальної середньої освіти, за високі досягнення в професійній діяльності та активну участь у спортивно-масових заходах громади;
  • Дейнеко Марії – вчителю фізичної культури та спорту Запрудянського ліцею, за активну участь у спортивно-масових заходах громади та багаторічну сумлінну працю;
  • Фещенку Михайлу – керівнику шахового клубу МГО „Спортивний  клуб „Інтеграл” за високі досягнення в професійній діяльності та активну участь у спортивно-масових заходах громади та багаторічну сумлінну працю;
  • Клименку Михайлу – спортивному інструктору ТДВ „Синявське”, за професіоналізм, високі досягнення у спорті, значний особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту на Рокитнянщині;
  • Головченко Валентині – заступнику директора Рокитнянської спортивної школи, за багаторічну сумлінну працю і досягнення високих результатів у професійній діяльності;
  • Мирцю Михайлу Олександровичу – тренеру Рокитнянської ДЮСШ за багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм;
  • Хоменку Миколі Петровичу – активісту фізкультурно-спортивного руху, за високі досягнення в спорті та активну участь у спортивно-масових заходах громади. 

Фото без опису

Начальник відділу освіти Рокитнянської селищної ради Людмила Соболівська привітала учасників ІІІ Спортивних ігор серед команд закладів освіти Рокитнянської селищної територіальної громади з Днем фізичної культури і спорту та  побажала досягнути  високих результатів у змаганнях. В Спартакіаді взяли участь 16 команд закладів освіти. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Змагання проводилися з таких видів спорту: волейбол, шахи (юнаки/дівчата), шашки (юнаки/дівчата), дартс (юнаки/дівчата), настільний теніс (юнаки/дівчата), легкоатлетичні естафети 4 х 100 метрів і 4 х 50 метрів та міні-футбол.

Головний суддя змагань Олександр Калінський і спеціаліст І категорії відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамара Погасій привітали учасників змагань та вручили переможцям кубки, дипломи, медалі та грамоти.

За підсумками проведених змагань:  
1 загальнокомандне місце  виборола команда Синявського ОЗО;
2 місце – команда Рокитнянського ЗЗСО № 3;
3 місце – команда Ольшаницького ЗЗСО;
4 місце – команда Рокитнянського ЗЗСО № 2;
5 місце – команда Острівського ЗЗСО;
6 місце – команда Шарківського ліцею;
7 місце – команда  Ромашківського ЗЗСО;
8 місце – команда  Телешівського ліцею;
9 місце – команда  Житньогірського ЗЗСО; 
10 місце – команда Рокитнянський ліцей - МАН;
11 місце розділили – команди Запрудянського ліцею і Рокитнянського ЗЗСО№ ; 
13 місце – команда Рокитнянської гімназії № 5; 
14 місце – команда Насташівської гімназії;
15 місце – команда Савинецької гімназії;
16 місце – команда Рокитнянської гімназії № 4.   

Крім  вище вказаних змагань  до Дня фізичної культури і спорту  в нашій громаді  були проведені регіональні турніри з шахів та шашок .

Щиро вітаємо з  Днем фізичної культури і спорту України вчителів фізичної  культури, тренерів, спортсменів, ветеранів спорту, меценатів і всіх причетних  до фізкультурно-спортивного руху в нашій громаді! Це свято сильних, цілеспрямованих людей, яке безперечно, ще й у олімпійський рік стало святом мільйонів уболівальників спорту, шанувальників здорового способу життя та активного відпочинку. 

Бажаємо всім - олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь