Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд в с. Ромашки, с.Телешівка, с.Запруддя.

Дата: 03.09.2021 13:38
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

Відвідано сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та сім’ї опікунів.

Під час виїзду в сім’ю опікунів. Діти під опікою, підготовлені до нового навчального року, забезпечені шкільним приладдям та мають сезонний одяг та взуття. На час відвідування діти знаходилися в закладах освіти. Бабусі яка опікується онуками, було рекомендовано покращити житлово – побутові умови проживання та дотримуватись  належних санітарно  – гігієнічних  норм. 

Фото без опису

Неповнолітній матері, новонародженої дитини було надано поради та рекомендації по догляду за малюком, забезпечення його   здоровим  харчуванням (від народження до 1 року), необхідними засобами  гігієни, одягом. При підозрі на нездужання дитини, своєчасно звертатися до лікаря – педіатра.

Фото без опису

Батьки  багатодітної родини,  були ознайомлені та попереджені про адміністративну та кримінальну відповідальність щодо неналежного утримання, виховання та навчання неповнолітніх дітей.  Рекомендовано в короткий термін засклити вікна в двох кімнатах, відповідально відноситися до підгодовування дитини першого року життя.

Фото без опису

Обстежено умови проживання бабусі з дідусем, які мають намір взяти під опіку онука. Надано необхідні консультації  щодо збору необхідного пакету документів для встановлення опіки над дитиною. Надані рекомендації щодо ефективних методів виховання дитини та вдосконалити місце для виконання домашніх завдань. 

Фото без опису

З батьками, які пролікувалися від алкогольної залежності була проведена бесіда, щодо дотримання здорового способу життя та налагодження взаємостосунків з дитиною підлітком та планування подальших дій для взаємопорозуміння  та створення позитивного мікроклімату в родині.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь