Відбулось засідання комісії з питань планування бюджету, фінансів і цін, економічних реформ, торгівлі та побуту, управління комунальною власністю

Дата: 02.09.2021 16:42
Кількість переглядів: 627

02 вересня 2021 року депутат Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області, голова комісії Сергій Бусол провів засідання комісії з питань планування бюджету, фінансів і цін, економічних реформ, торгівлі та побуту, управління комунальною власністю. 

Фото без опису

У ході засідання розглянуто 30 питань порядку денного, серед них: про затвердження проєкту внесення змін до Програми розроблення містобудівної документації на території Рокитнянської селищної ради Київської області на 2021-2025 роки; про затвердження Програми підтримки та збереження об’єктів комунальної власності Рокитнянської територіальної громади на 2021-2022 роки; про надання дозволу відділу освіти Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області на виготовлення проєктно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту покрівлі Житньогірського закладу загальної середньої освіти; про затвердження Програми з організації та проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру на підвідомчій території Рокитнянської селищної ради на період до 2023 року; про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Рокитнянської селищної територіальної громади за перше півріччя 2021 року; про затвердження змін до програми підтримки та розвитку культури на території Рокитнянської селищної ради на 2021-2023 роки; про надання КП «Рокитнетепломережа» дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок; про затвердження змін до Програми розвитку «Рокитнянського трудового архіву на 2021-2022 роки»; про внесення змін в рішення Рокитнянської селищної ради № 76-04-VІІІ від 05.02.2021 року «Про внесення змін середньої вартості харчування на одного учня вікової категорії».

Фото без опису

Комісією опрацьовано та внесено пропозиції до проєктів рішень і рекомендовано винести відповідні питання на розгляд сесії Рокитнянської селищної ради, яка відбудеться 10.09.2021.

У засіданні взяли участь Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко, керівники структурних підрозділів селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь