Зі святом Першого дзвоника!

Дата: 01.09.2021 11:23
Кількість переглядів: 883

Знову свята радісні хвилини,
Безліч вересневих привітань.
Ненька-Україна всіх вітає
З урочистим святом Знань!

Фото без опису

01 вересня, в  прекрасний перший осінній день, вранці вулиці Рокитнянської громади наповнилися дитячим щебетом, посмішками школярів і букетами найкрасивіших осінніх квітів. Знову урочисто і хвилююче на подвір’ях навчальних закладів лунали  мелодійні звуки шкільного дзвоника та сердечні святкові вітання. Розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, але нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. 

Фото без опису

Цього дня звідусіль лунали слова привітання на адресу школярів, педагогів та батьків. Зокрема, секретар Рокитнянської селищної ради Юрій Шимченко привітав всіх присутніх на шкільному подвір’ї Рокитнянського ліцею – МАН.  У своєму вітальному слові Юрій Леонідович привітав ліцеїстів, їх батьків та педагогів зі святом і побажав: учням здоров’я, невичерпної жаги до знань та хороших оцінок, а вчителям – терпіння та професіоналізму, які так необхідні у такій нелегкій та відповідальній справі як виховання підростаючого покоління. 

Фото без опису

Слід зазначити, що Рокитнянський ліцей - МАН у рейтингу шкіл Київської області за результатами ЗНО посів 17 місце серед 439 закладів освіти.

Фото без опису

Святково,  велично лунав голос дзвоника, скликаючи учнів та вчителів до чистих, світлих, відремонтованих класів на перший урок у новому 2021-2022 навчальному році.

Фото без опису

Новий навчальний рік  розпочався!

Фото без опису

Загалом до навчання у 2021-2022 навчальному році приступили 3190 учнів (з них 323 першокласників та 150 одинадцятикласників). 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Вітаємо усіх з початком нового навчального року. Бажаємо міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони – це сила. Нехай навчання дається легко, а інтерес до наук не згасає!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь