День незалежності України

Дата: 27.08.2021 13:25
Кількість переглядів: 289

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

Фото без опису

24 серпня на центральній площі селища Рокитне відбулися урочисті заходи Рокитнянської територіальної громади з нагоди відзначення 30-річчя Дня незалежності України.

Фото без опису

У заходах взяли участь Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, депутат Білоцерківської районної ради Ольга Литвин, заступники селищного голови, депутати селищної ради, старости сіл, представники трудових колективів, підприємств, установ, організацій селищної ради, жителі та гості громади.

Фото без опису

У рамках заходів відбулася святкова презентація досягнень сільських громад та трудових колективів, які підкреслили урочисту частину свята.

Під час роботи виставки-ярмарку декоративно-прикладного мистецтва та презентації сільських громад можна було ознайомитися з різноманітними вишивками, гобеленами, картинами, виробами з бісеру, ляльками-мотанками, виготовленими майстринями Рокитнянської громади. Вражали вироби, представлені Центром дитячої та юнацької творчості, вихованців-членів незалежної організації дітей Рокитнянщини "ФЕНІКС".

Про те, що український народ дуже гостинний, ходять легенди. А тому на виставці виробів сільських громад можна та презентацій трудових колективів можна було скуштувати український коровай, хліб, вареники, пампушки, вертути, засмажених качок та гусей. Все було надзвичайно смачним!

З метою більшої поінформованості громадян про послуги служби зайнятості, працював цього дня і сервісний майданчик Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості "Служба зайнятості – відкриваємо нові горизонти разом!"

Під час роботи майданчика бажаючі мали нагоду ознайомитись із ситуацією на ринку праці регіону, дізнатися про порядок реєстрації безробітних та про основні послуги, що надає служба зайнятості.

Особливу увагу фахівці філії приділили учнівській молоді, представники якої могли ознайомитися з профорієнтаційними платформами державної служби зайнятості, а також дізнатись про професії пожежника, військового, поліцейського та водія.

Поспілкуватися щодо названих професій молодь могла безпосереднього із представниками вказаних служб громади, які демонстрували свою техніку, амуніцію та обладнання, що використовується під час виконання службових обов"язків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь