Увага, відбулися чергові зміни по субсидії!

Дата: 26.08.2021 15:37
Кількість переглядів: 471

Фото без описуВідбулися чергові зміни в призначенні субсидії. Право на призначення житлової субсидії матимуть особи, у разі здійснення ними купівлі квартири (будинку) на суму, що перевищує 50 тис. грн. за умови, що купівля житла відбулась протягом шести місяців після продажу іншого житла ( квартири, будинку), яке було єдиним приміщенням у їх власності, на підставі документального підтвердження.

Крім того, при визначенні права на предмет призначення субсидії, у разі наявності у будь-кого із складу домогосподарства у власності більше одного житлового приміщення не враховується житло отримане дитиною сиротою, дитиною, позбавленою батьківського піклування, особою з їх числа за рахунок державного чи місцевого бюджету та житлові приміщення в гуртожитках.

Скасовано норму, якою передбачалось призначення субсидії у разі, якщо середньомісячна нарахована заробітна плата становить не менше як 50%  від розміру мінімальної заробітної плати в м. Києві та Севастополі  та не менше як 20 % в обласних центрах та місцях обласного значення.

Враховуючи, що з 1 травня 2021 р. житлова субсидія надається виключно у готівковій формі, вилучено норму щодо обов’язкового зазначення в заяві претендента на отримання субсидії мобільного телефону.

За детальною інформацією звертатися до спеціалістів відділу Центр надання адміністративних послуг» Рокитнянської селищної ради за адресою: вул. Незалежності, 2, смт Рокитне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь