30-річчя Незалежності України

Дата: 25.08.2021 11:11
Кількість переглядів: 673

Щороку на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, ми відзначаємо День Незалежності України - це свято українського народу, яке увійшло в наше життя, як дань глибокої шани, патріотизму й вірності усіх тих, хто боровся за незалежність та соборність нашої країни, хто своєю честю та працею стверджує і розбудовує її сьогодення й майбутнє.

Цьогоріч ми святкуємо вже 30-и річчя незалежності нашої держави, і саме з цього приводу 24 серпня 2021 року на Рокитнянщині відбулись святкові урочистості.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Найважливішим і великим побажанням для кожного з нас сьогодні є побажання миру. Щиро зичу Вам родинного щастя, міцного здоров’я, звершення усіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо українського суспільства. Нехай на нашій землі сяє сонце злагоди, достатку і любові, а небо над Україною завжди буде яскраво блакитним і безхмарним! – наголосив під час вітальної промови Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов.

Фото без опису

Кращих представників трудових колективів нагороджено Грамотами та Подяками Рокитнянської селищної ради та грошовими винагородами.

Фото без опису

Фото без опису

Для жителів та гостей святкового дійства кожна сільська громада представила свої найкращі надбання, цікаві народні костюми, звичаї та пісні, продуктові презентації та безкоштовно частувала всіх бажаючих смачними українськими стравами: варениками, борщем та домашнім українським салом. Організація воїнів АТО "VETERANS" приготувала для жителів і гостей селища смачний шашлик, куліш та плов.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Для дітей громади була представлена ігрова програма з призами, атракціони (надувна гірка, батути), бульбашкове шоу, флешмоб із прапорцями, конкурс дитячих малюнків, аква грим, боді-арт, флеш тату, розпис імбирних пряників, різноманітні майстер класи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Кожна дитина, яка була присутня на святі змогла безкоштовно насолодитися солодкою ватою, морозивом та попкорном.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Жителі громади також мали нагоду пограти у виграшну призову лотерею та прийняти участь у змаганнях на колоді, пограти у настільний теніс, шахи, шашки та дартс, сфотографуватися у військовій амуніції та з макетами вогнепальної зброї.

Славетна в Україні Кузня "Росич" представила глядачам виставку кованих виробів.

Керівництво селищної ради висловило щиру подяку за допомогу у святкуванні 30-и річчя з Дня Незалежності України депутатам селищної ради Ярославу Литвину, Богдану Свинарчуку, Сергію Зінченку, Сергію Буслу, директору ТОВ "ОКДЗ" Василю Першину, директору ТОВ "АПК Насташка" Олексію Прудиусу, членам виконавчого комітету Михайлу Сіренку та Віталію Коцюбі.

На завершення святкового дійства Рок - гурт "БайкОТ" представив свій святковий концерт та відбулася молодіжна дискотека.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь