Рокитнянщина готується до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України

Дата: 17.08.2021 16:00
Кількість переглядів: 658

17 серпня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів нараду щодо підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 30-и річчя Незалежності України.

Фото без опису

Під час наради обговорено та узгоджено план проведення у смт Рокитне та в інших населених пунктах громади основних заходів із відзначення 30-ї річниці Незалежності України, розглянуто питання про офіційну церемонію урочистого підняття Державного Прапора України та покладання квітів до пам'ятників, пам'ятних знаків та місць поховань борців за незалежність України, про спортивно-масові заходи, про автопробіг по видатним місцям Рокитнянщини, про виставку фото та архівних документів, що відображають історію національно-визвольного руху в Україні, про проведення святкових ярмарків, товарів народних промислів, продукції місцевих підприємств, про інформаційні, виставкові, просвітницькі, патріотично-виховні, спортивні та інші заходи, присвячені історії здобуття Україною незалежності, видатним особистостям та сучасним діячам українського державотворення, захисникам Батьківщини, які відстоюють незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

"Для нашої молодої держави це ювілейна дата, яку ми повинні зустріти достойно. Населені пункти нашої громади необхідно святково оформити напередодні свят, завершити роботи з благоустрою та упорядкування об'єктів культурної спадщини. Громада має бути "чистою", - наголосив Юрій Андрійович.

За підсумками наради внесено ряд уточнень, які будуть враховані при підготовці заходів та визначено завдання, які потребують термінового виконання.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь