Нарада із старостами та керівниками установ

Дата: 17.08.2021 12:00
Кількість переглядів: 307

17 серпня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів нараду із старостами населених пунктів, керівниками структурних підрозділів та керівниками комунальних установ Рокитнянської селищної ради.

Цього дня опрацьовано шляхи, завдання та мету стратегічного розвитку громади та Прогнозу бюджету Рокитнянської територіальної громади на 2022-2024 роки, адже Прогноз є стратегічним документом планування показників бюджету Рокитнянської територіальної громади на середньостроковий період і основою для складання проєкту бюджету на 2022 рік.

Фото без опису

Також порушено ряд важливих питань, а саме: план заходів з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 30-и річчя Незалежності України, стан забезпечення матеріалами для проведення робіт з благоустрою на території територіальної громади та хід кампанії з вакцинації населення проти COVID-19 на Рокитнянщині.

Юрій Андрійович акцентував увагу на забезпеченні належного громадського порядку, безпеки громадян та дорожнього руху, медичного супроводу і санітарно-епідеміологічного нагляду в місцях проведення масових заходів, з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Фото без опису

Учасники наради жваво обговорювали інформаційні, виставкові, просвітницькі, патріотично-виховні, спортивні та інші заходи, присвячені історії здобуття Україною незалежності, видатним особистостям та сучасним діячам українського державотворення, захисникам Батьківщини, які відстоюють незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

За підсумками наради доручено подати свої пропозиції щодо вирішення проблемних питань, шляхів розвитку територій, оптимізації мережі установ та конкретні завдання, які необхідно вирішити у середньостроковому плануванні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь