Міні-ярмарок

Дата: 10.08.2021 17:09
Кількість переглядів: 757

З метою надання допомоги у забезпеченні кадрової потреби МПП "Анна", 10 серпня 2021 року у Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

Фото без опису

Відкрила міні-ярмарок директор Рокитнянської районної філії Київського обласного центру зайнятості Лариса Глюза, яка привітала усіх присутніх та закликала до активної участі в даному заході.

Фото без опису

Заступник директора МПП "Анна" Микола Мітлицький презентував присутнім підприємство, охарактеризувавши основні напрямки його діяльності. На сьогодні підприємство має потребу в працівниках: вантажники, підсобні робітники та тракторист. Шукачів роботи ознайомлено з характером роботи та посадовими обов'язками, умовами та рівнем оплати праці, графіком роботи.

Фото без опису

Після презентації роботодавець провів індивідуальні консультації з бажаючими працевлаштуватися на підприємство.

Фото без опису

У заході також взяла участь головний спеціаліст відділу Рокитнянського бюро правової допомоги Олена Крамар, яка зупинилася на питаннях легалізації трудових відносин та заробітної плати. Особливу увагу було приділено легальному працевлаштуванню молоді в Україні.

Провідний фахівець з питань зайнятості Валентина Томілович довела інформацію про актуальні вакансії на ринку праці Рокитнянщини

#КОЦЗ #Рокитнянська_РФ_КОЦЗ #служба_зайнятості #послуг


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь