Перевірка організації роботи центрів вакцинації та пунктів щеплення

Дата: 11.08.2021 16:24
Кількість переглядів: 240

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк продовжує робочі поїздки Білоцерківщиною, під час яких перевіряє організацію роботи центрів вакцинації та пунктів щеплення.

Фото без опису

Під час візиту у Таращанську та Рокитнянську громади Людмила Мерзлюк обговорила з їхніми керівниками та особами, відповідальними за організацію проведення щеплень проти коронавірусної інфекції, перебіг вакцинації, визначилася з проблемними моментами, які знижують ефективність вакцинальної кампанії, ознайомилася з роботою медичних закладів, де проводять щеплення.

– Побачене в обох громадах дозволяє зробити висновки про вмілу організацію процесу вакцинації, – зазначила голова адміністрації після огляду центрів вакцинації та пунктів щеплення. – Сімейні лікарі контактують з населенням, оповіщення здійснюється у відповідності з вимогами. Навіть у віддалених від центрів громад пунктах щеплення суворо дотримуються правил проведення вакцинації. Більше того, ефективно налаштована роз’яснювальна робота серед населення, що дозволяє нівелювати чутки, що вперто поширюються в соціальних мережах щодо недоцільності щеплення. Приємно відчувати, що у більшості жителів громад переважає думка, яка базується на дослідженнях вчених та порадах лікарів.

Позитивно оцінила роботу очільник району і діяльність Узинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, де у кабінеті щеплень у різні дні (відповідно з графіком) вакцинують від коронавірусу різними вакцинами, задовольняючи потреби населення.

Окрім того, під час поїздки до Узинської громади Людмила Мерзлюк зустрілася із заступником міського голови Оксаною Кравченко, з якою обговорила вирішення проблемних питань у соціальній сфері, котрі підняла у своєму зверненні до голови РДА жителька громади Тетяна Сорокіна. За результатами зустрічі визначено ряд заходів, які допоможуть вирішити нагальні проблеми, що турбують заявника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь