Плановий виїзд по селищу Рокитне та в села Синява, Ольшаниця

Дата: 11.08.2021 12:49
Кількість переглядів: 357

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради та працівником ювенальної превенції національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління відділення поліції №1 було здійснено плановий виїзд по селищу Рокитне та в села Синява, Ольшаниця. Відвідано сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах, сім’ю в якій виховуються діти з обмеженими можливостями та родину опікунів. 

Під час виїзду в сім’ях було проведено бесіду щодо підготовки дітей до нового навчального року, придбання шкільного приладдя та забезпечення дітей сезонним одягом. З батьками,  які мають дітей підліткового віку було проведено бесіду щодо наслідків вживання  психоактивних речовин та неприпустимості таких дій. Також батьків неповнолітніх попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків згідно ст. 184.(Стаття 184. Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей. Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей - тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і т.д.). 

Перевірено умови проживання та виконання ремонтних робіт в родині, де мати має обмежені фізичні можливості та очікує на немовля. Чоловікові наголосили, що його обов’язок, як голови родини, забезпечити дружину та дітей гідними та безпечними умовами проживання з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм для немовляти та їх малолітньої доньки.

Відвідали сім’ю, в якій батьки пролікувались від алкогольної залежності. Було перевірено виконання раніше наданих рекомендацій. Батьки частково виконали рекомендації працівників Центру та офіційно працевлаштувались. Робота з підтримки даної родини ведеться до повного одужання та налагодження міжособистісних відносин. 

Сім’ї, з якими ведеться робота, мали можливість отримати консультацію психолога вдома.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь